De Body-Wizard Cryolipolyse vetbevriezing

Klinisch onderzoek onder honderden patiënten heeft aangetoond dat cryolipolyse een effectieve manier is om vet te verminderen, zonder het risico en de hersteltijd van een operatie/chirurgische ingreep. Het resultaat is een zichtbare, natuurlijk ogende vetreductie in de behandelde gebieden. Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd.

Cryolipolyse

Plaatselijk definitief hardnekkig vet bevriezen precies waar u wilt, geen operatie, geen herstel.

Voor mannen en vrouwen.

Geen naalden of narcose, geen speciaal dieet.

Behandelende zones:
Buik, armen, benen, flanken, lovehandles, bh rolletje, onder kin, enz
Tussen de 1 en 3 behandelingen nodig met tussenpozen van 10 weken, vet verlies gemiddeld 20% per behandeling.

*Aanbieding: probeer Cryolipolyse behandeling uw 1e behandeling €98,- ipv €175,- voor een 1 zone of 2 zones voor 196,- ipv 350,-

*Losse zone 175,-

Aanbieding Kuur: van 3 behandelingen 3 keer 1 zone behandeling 375,- ipv €525,-

Aanbieding Kuur: van 3 behandelingen 3 keer 2 zones behandeling €750,- ipv 1025,-

Kuur 1 zone,  3 behandelingen  aanbieding 375,-
Kuur 2 zone’s,  3 behandelingen aanbieding 750,-

 

Veelgestelde vragen

Met onze machine kunnen we plaatselijk vet bevriezen door middel van koppen te plaatsen op de wel bekende probleem zones Buik, Flanken, Benen, Armen, Billen en BH rolletje precies waar u wilt. Wanneer er elders op het lichaam b.v kuiten/binnenkant knieën genoeg vet zit kunnen wij ook deze zones behandelen. Wanneer vet cellen langdurig bloot worden gesteld aan extreme kou sterven ze af en worden ze gekristalliseerd, deze ruimt het lichaam op en gaat volgens een natuurlijke wijze uit het lichaam, hierdoor wordt de vetlaag geleidelijk aan dunner.

Het is per persoon verschillend hoeveel behandelingen er nodig zijn, gemiddeld 1 tot 3 behandelingen, heeft u veel vetcellen of zijn ze hardnekkig.

Ook dit is persoon verschillend, gemiddeld tussen de 2 en 4 cm per behandeling. Het kan meer zijn maar ook minder.

Ja, deze vetcellen zijn voorgoed weg en kunnen niet meer terug komen, maar wanneer u gaat groeien kunt ook daar weer gaan groei. Het ligt dus aan uw eigen lifestyle. Het is belangrijk dat u een gezonde levensstijl aanhoud, het advies is om 1 keer per jaar een onderhoudsbehandeling te nemen wanneer u bent uitbehandeld.

Door de kou worden de fiblasten gestimuleerd tot het aanmaken van collageen. Collageen draagt bij voor een steviger huid.

Nee, het lichaam heeft tijd nodig om de afgestorven vetcellen af te voeren. Ongeveer vanaf de 4e week kan het zichtbaar zijn. Het kan eerder maar ook later. Het verlies is eerst een paar millimeters en worden daarna centimeters.

Het duurt gemiddeld 10 weken wanneer het lichaam al de afgestorven vetcellen heeft opgeruimd. We willen het maximale uit de behandeling halen, dus het is zonde als u eerder een behandeling neemt omdat het lichaam nog aan het opruimen is. Bovendien is de laag nog niet helemaal schoon en werkt een eventuele tweede behandeling beter wanneer deze laag is opgeruimd.  

Nee het doet geen pijn, het kan soms in het begin een klein beetje gevoelig zijn maar dat verdwijnt snel en dan voelt u er niets mee van. Soms kan het na de behandeling een klein beetje beurs, (lichte doofheid) aanvoelen. Ook kan de huid wat rood zijn maar dat verdwijnt erg snel. Er is geen haast herstel en u kunt alles direct weer doen.

Wanneer u groeit bouwt u een vetlaag op. Vetcellen blazen zich op en gaan zich delen, zo onstaat een vetlaag, steeds weer een nieuw laagje. Als deze vetcellen zich hebben geplaatst zullen ze niet meer vanzelf verdwijnen. Als u gaat afvallen dan zullen deze vetcellen gaan slinken, maar behoudt u ze wel. Wanneer men weer groeit zullen alle vetcellen zich weer gaan vullen, het welke bekende jojo effect wat vaak opstaan na het lijnen. Echter met vetbevriezen zijn de vetcellen verdwenen en heeft u veel minder vetcellen. Groeit u wel iets, dan zou dit veel minder snel gaan omdat er veel minder vetcellen nog aanwezig zijn.

De eerste keer beginnen we altijd met een uitgebreid intake gesprek. Hierin wordt alles rustig en duidelijk uitgelegd en kunt u alle nodige vragen stellen. We vullen samen een intake formulier in, maken foto’s en meten alles op. Daarna, als alles is besproken en er geen bijzonderheden zijn starten we met de behandeling, deze duurt een uurtje. Onder het genot van een drankje kunt u ook heerlijk netflixen, muziek luisteren, lezen of iets voor uw werk doen in een relax stoel. Er wordt een gelpad op de huid gelegd en de applicator wordt op de huid gezet. Wanneer de behandeling is afgelopen maken we een controle afspraak voor over 10 weken. Wanneer u dan komt meten we het behandelende gebied weer op en maken foto’s en gaan vergelijken. Daarna kunnen we direct starten voor een eventuele volgende behandeling. Er hoeft geen aparte afspraak gemaakt te worden.  

De behandeling is nagenoeg voor iedereen geschikt, zowel voor mannen als vrouwen. Er zijn wel een aantal costa indicatie’s voor deze behandeling:   *Huidkanker aanwezig *Kanker *Lever/nieraandoeningen *Hoge bloeddruk ( wanneer dit onder controle is kan er wel een behandeling worden uitgevoerd ) *Koude allergiën *Navelbreuk bij buikbehandeling *Hartinfarct jonger dan 6 maanden *Besmettelijke ziektes *Antibiotica kuur korter dan een week geleden ( i.v.m gevoeliger huid ) *Zwanger *Koorts *Verse littekens in het behandelde gebied of verbrande huid van de zon *Pacemaker of inwendige defibrillator *Extreme obesitas ( de vetcellen zijn extreem groot en opgeblazen ) *Huidziektes( in overleg ) *Niet goed ingestelde Epilepsie *Aanwezige Thrombose *Acute ontstekingen *Recentelijke operaties in het behandelende gebied *Ernstige diabetes *Jonger dan 18 jaar   Bij twijfel raadpleeg uw arts voor toestemming

Cryolipolyse is absoluut niet gevaarlijk, de behandeling is enkel gericht om de bovenste vetlaag te behandelen. De onderste vetlaag visceraal vet (orgaanvet) beschermen de organen daar komen we niet bij. Is deze laag erg erg dik dan kunt u het wel verminderen door lijnen en sporten. Vaak horen we ik ben veel afgevallen maar mijn buikje blijft dat betekend dan dat u nog veel vetcellen in de bovenste vetlaag heeft. Deze laag is slecht doorbloed en hardnekkig, en wordt vaak niet minder door lijnen of sporten. Cryolipolyse is hiervoor een mooie oplossing. Er wordt gesproken van vet bevriezing, maar in werkelijkheid wordt het vetweefsel sterk afgekoeld, het is bewezen dat bij deze temperatuur vetcellen afsterven in de bovenste vetlaag en doet het niets voor de rest van het lichaam. Voor een liposuctie behandelingen zijn er risico’s aanwezig dit is echter een operatie met een narcose naalden en snijden. Bij een cryolipolyse behandeling wordt niets van dat gebruikt. Bovendien zijn de kosten van liposuctie velen malen groter. De behandeling is onderzocht en goedgekeurd door de strenge Amerikaanse FDA.

Het is wetenschappelijk aangetoond dat een cryolipolyse behandeling kan leiden tot een behoorlijke vetafname. Schoonheidsinstuut Amice werkt met zeer professionele machine’s van Freeze Coolsculpting Medcos en met de allernieuwste en beste techniek wat er op het gebied van Cryolipolyse is. Eerst kort extreem verwarmen 40+ en daarna extreem koelen, dit effect zorgt ervoor dat de vetcellen een shockje krijgen en met deze techniek kunnen we ook zeer hardnekkig vet bevriezen. Onze machine kan tot -11, zo kunnen wij ook grote vetlagen behandelen. Wij werken ook met grote behandel koppen zodat we veel vet in 1 keer kunnen behandelen. In april 2017 zijn wij begonnen met Cryolipolyse, hebben al een paar jaar ervaring en hebben veel behandelingen uitgevoerd met mooie resultaten.

Meestal niet, soms wel. Cryolipolyse behandelingen gaat het veelal om cm’s te verliezen.

Nee, u hoeft er niet bij te lijnen tenzij u ook in kilo’s wilt afvallen, dan zou u het samen kunnen doen. Wel adviseren wij om onze slimming serum erbij te gebruiken. 1 keer per dag smeert u het behandelde gebied in met een kneed beweging. Zo maakt u de laag soepel en het slimming serum zorgt voor een betere en een snelleer afvoer van de afgestorven vetcellen. Ook zit er een hele mooie verstevigende en afslankende werking bij in.

Ja, meestal kunnen we 2 zones behandelen. We kunnen 4 plaatsingen zetten. Ook voeren wij duo behandelingen uit, dan kunt u allebei 1 zone doen..

U mag u eerste zone komen proberen voor 98,- ipv 175,- Neemt u 2 zones betaald u 2 x 98,- Gaat u voor een kuur, dan maken we een kuurprijs