Over ons

Onder de naam Schoonheidsinstituut Amice heb ik mijn instituut gevestigd in Klazienaveen. 

Kernwaardes

Wij staan voor persoonlijke aandacht & professionaliteit

AMICE SCHOONHEIDSINSTITUUT

eigenaresse

ILONA DE VRIES

Graag wil ik mijzelf even voorstellen. Ik ben Ilona de Vries, sinds 1998 gediplomeerd en in 2000 begonnen als zelfstandige en dat nog steeds met veel plezier en passie doe. Door Actueel te blijven en het volgen van goede trainingen hebben we een mooi breed aanbod in ons instituut, we kunnen veel bieden op het gebied van de beauty branche. 

We werken met eerlijke en zeer professionele producten en machines, wij willen je graag het beste kunnen bieden en horen graag je wensen. Zo kunnen we samen zoeken naar passende behandelingen. 

Je kunt bij ons terecht voor heerlijke ontspannende behandelingen met het exclusieve merk Maria Galland en  de 100% Vegan Extenso, maar ook voor een stapje verder, wij zijn sinds een aantal jaren gespecialiseerd in huid verbeterende behandelingen met zeer mooie verbluffende resultaten met o.a Microneedling en Plasma behandelingen kunnen we veel bereiken op het gebied van huidverbetering

Ook met veel plezier doen we sinds 2017 Cryolipolyse Coolsculpting (vetbevriezing ) waar we al vele mooie resultaten mee hebben behaald,  voor definitief ontharen, microdermabrassie, permanente make-up, tanden bleken en meer… kun je bij ons terecht. Wij zijn aangesloten bij de ANBOS. Kijk rustig rond op onze website voor uitgebreide informatie van onze behandelingen.

Onze merken

Bekijk hier al onze merken.
Ontmoet onze specialisten

Het Team

Gespecialiseerd en kwalitatief personeel. 

eigenaresse
Ilona
All round specialist
Noëlle