Phinjection Hyarulonfiller

Wat is PhInjection?

PhInjection is een techniek waarmee onder druk hyaluronzuur (hyaluron) in de huid kan worden gebracht. Dit vindt plaats door middel van de speciaal ontworpen PhInjection hyaluron pen, welke door zijn speciaal ontworpen ampul met micro-openingen, ultrafijne  stroom aan vloeistof genereert, die door de huid kan dringen. Het wordt als niet-invasief beschouwd omdat het er geen gebruik wordt gemaakt van naalden.  
 
De PhInjection hyaluron pen werkt als een filler, maar dan zonder naald.
Phinjection | PhiAcademy
 

 

Wat is hyaluron?

Hyaluron ook wel hyaluronzuur genoemd, komt van nature voor in ons lichaam, onder andere in de huid. Hier speelt het een belangrijke rol in de wondgenezing, maar het heeft ook de unieke eigenschap dat het tot wel 1000 keer zijn gewicht in vocht kan vasthouden. Daarom mogen we dit stofje een kanjer in hydratatie noemen. Het helpt de huid om haar volume en veerkracht te behouden. Bij het ouder worden vermindert de aanmaak van hyaluronzuur en het wordt eveneens sneller afgebroken door ons lichaam. Dit leidt tot een slappere huid en rimpels.
Met PhInjection hyaluron pen kan dit worden gecompenseerd en kan de huid fris en veerkrachtig worden gehouden.
 
14BFEC6D-8182-468C-8246-F0BDD018B989.jpeg
 
 

Voor wie is deze techniek geschikt?

 
Veel mensen zien op tegen fillers, omdat daarbij naalden worden gebruikt. Met de Met PhInjection hyaluron pen omzeil je dit probleem en zul je meer klanten kunnen overtuigen van de voordelen van de deze techniek. In plaats van met een naald wordt onder  druk het hyaluronzuur onder de huid gebracht, in enkel de bovenste lagen van de huid, waardoor het veilig is en wettelijk toegestaan voor schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten.
Er worden steeds hele kleine beetjes toegevoegd zodat het nooit te veel wordt, de behandeling wordt veelal ervaren als pijnloos, van te voren wordt het goed verdoofd. 
 
 
Phinjection vs. needle.jpg
 
Naaldvrije injectiesystemen worden voornamelijk gebruikt in de geneeskunde en farmacie. Vanwege al zijn voordelen was het gewoon een kwestie van tijd wanneer dit naaldvrije systeem toegepast zou worden voor cosmetische behandelingen.
Met deze techniek kunnen drie soorten behandelingen worden uitgevoerd: het opvullen van de mondhoeken, neuslippenplooi  en het vergroten van het lipvolume. 
fullsizeoutput_76ed.jpeg
 
 
195,- per ml 60 min