Phibrows

Phibrows microblading is dé beste haartjestechniek binnen semi permanente make-up wereld. Phibrows microblading is de meest natuurlijke manier om mooie wenkbrauwen te maken waarmee je veel plezier van heeft.
Het is zo natuurlijk dat het haast niet van de echte haartjes is te onderscheiden.. 
 
 
* Hoe gaat een microblading behandeling in zijn werk? Een microblading behandeling bestaat uit twee behandelingen.
Bij de eerste behandeling wordt gekeken naar verschillende aspecten. We bespreken met jou de gewenste vorm, dikte en intensiteit van de wenkbrauwen. Daarnaast kijken we naar jouw natuurlijke wenkbrauwen, haarkleur en huidskleur en geven op basis daarvan een advies. Ons advies in combinatie met jouw wens zorgt voor mooie natuurlijke wenkbrauwen speciaal op maat gemaakt. 
Eerst gaan we de wenkbrauw tekenen, en gaan we de kleur zoeken en dit samen bespreken. Niemand is volledig symmetrisch daarom moeten we realistisch blijven;
Wanneer jij tevreden bent gaan we beginnen met de het plaatsen van de hairstrokes dit doen we met een steriel pennetje waaraan flinterdunne naaldjes zitten in de vorm van een mesje. Zo wordt elk haartje één voor één op de huid gepigmenteerd.
 
Zes tot acht weken na de eerste behandeling vindt het tweede deel van de behandeling plaats: de nabehandeling. Tijdens de nabehandeling worden eventuele oneffenheden gecorrigeerd. Mocht je na de eerste behandeling nog niet helemaal content zijn met het volume of de kleur van je wenkbrauwen, kunnen we dit ook corrigeren tijdens de nabehandeling!
Voor het optimale resultaat is het noodzakelijk om de nabehandeling te ondergaan. Het pigment dat tijdens de eerste behandeling in de huid is gebracht zal namelijk na een maand vervagen dit kan variëren van 30 tot 60%.  Een nabehandeling zal daarom dan ook 6 tot 8  weken na de eerste behandeling ingepland worden.
In sommige gevallen is het zelfs noodzakelijk om een derde behandeling te ondergaan, omdat het pigment niet goed is gehecht aan de huid. Dit kan komen door het niet naleven van de nazorg, door een vettig huidtype, door een snelle celdeling van het lichaam,  door hormonen, door medicijnen of door zijslaper.  Tijdens de behandeling wordt dit verder toegelicht.
Deze behandeling willen we niet overhaast plaatsen en daarom nemen we er alle tijd voor,  we rekenen plus-minus 2 uur voor een behandeling.
Wees goed uitgerust, zorg dat je voldoende hebt gegeten en kom met een schone gereinigde huid. 
 
* Over onze pigmenten: 
Al onze SUPER Pigmenten zijn:
 • hypoallergeen
 • niet getest op dieren
 • veganistisch
 • voldoen aan de EU-veiligheidsvoorschriften .
Onze pigmenten hebben schone ingrediënten en levendige, langdurige kleuren. Er is uitgebreid onderzoek gedaan naar het optimaliseren van de manier waarop de pigmenten worden gemaakt, met klanttevredenheid, gezondheid en veiligheid als belangrijkste drijfveren.
De SUPER-pigmenten verkleuren de huid rond de wenkbrauw zelf niet, maar brengen een levendige kleur aan waar de microblading-streken zijn.
 
* Voorzorgsmaatregelingen:
• 24 uur voor de behandeling geen alcohol drinken
• 24 uur voor de behandeling geen koffie, redbull, groene thee drinken
• 24 uur voor de behandeling geen drugs gebruiken
• 24 uur voor de behandeling liever geen bloedverdunners gebruiken (in overleg met uw arts)
• 24 uur voor de behandeling geen aspirine, naproxen of ibuprofen slikken
• geen Corticosteroïden crème of zalf ter plekke gebruiken voorafgaand aan de pigmentatie
* 30 dagen van te voren geen laser behandeling chemische peelingen botox of fillers
 
Contra Indicaties:
Bij een moedervlek, keratosis, eczeem zal er geen pigmentatie op worden gebracht!
 1. Zwangerschap: NEE
 2. Borstvoeding: NEE
 3. Eczeem: NEE
 4. Diabetes: JA (in overleg met uw arts)
 5. Botox & Fillers op de behandelgebied: JA (30 dagen erna)
 6. Huidkanker: Nee
 7. Auto-immuunafwijking: Nee
 8. Hemofilie: Nee
 9. Hepatitis: Neehemouto-immuunafwijki
* gene**
* Genezing
 
Hieronder kun je de algemene genezingsproces lezen, dit verschilt per persoon bij de een is de herstel sneller en bij de ander weer wat trager..
Gelijk na de behandeling kan er soms wat roodheid en zwelling optreden dit is huid afhankelijk, dit is dan ook tijdelijk en verdwijnt na gemiddeld een uur. De eerste 7 dagen is de behandelde pigmentatie donker opkleuren dit komt door de korstvorming, en zakt geleidelijk aan weer het zal je niet belemmeren.
De vorm kan de eerste dagen links en rechts verschillend zijn aangezien er vochtvorming is en een wondje samentrekt wat ook wat jeuk veroorzaakt. Dag 7 tot 14 kan de pigmentatie bijna niet meer zichtbaar zijn, en lijkt het net of er hapjes zijn in de vorm, er vormt zich onder het korstje een nieuw huidje als een vliesje. Hierna zal het vliesje soms met schilfertjes loslaten en na circa zeven tot acht dagen zal de pigmentatie langzaam weer duidelijker worden. Hierdoor kunnen er kleine stukjes of delen van de behandelde pigmentatie verdwijnen en kan het dus zo zijn dat de kleur, zeker de eerste twee tot drie weken, meer roze achtig is in verband met het huidherstel. Ook kunnen er hormonale invloeden zijn (overgang, menstruatie), medicijnen, het gebruik van antibiotica (ook al is dit 3 maanden geleden).
Raak niet in paniek als er droge plekken of korsten verschijnen ieder huid geneest anders dit is allemaal heel normaal en daarom wordt er ook duidelijk aangegeven dat je een nabehandeling nodig zal hebben. Het is belangrijk dat je begrijpt dat de behandeling in meerdere stappen wordt uitgevoerd! Onze behandelingen zijn Custom-Made  Wees geduldig, wij plaatsen geen tatoeages,
Resultaten van de pigment opname door de huid is altijd afhankelijk van de volgende factoren en hierdoor wordt er geen garantie gegeven;
· huidtype · levensstijl ·weerstand ·hormonen ·aanwezigheid hoeveelheid oude pmu ·volledig nagekomen nazorg
!!! Een vette huid zal meer zorg nodig hebben, deze huidtype zal de pmu dan ook korter houden dan een normale huidtype. Hoe vetter de huid des te sneller een touch up (bijwerksessie) nodig zal zijn.
Tevens zorgt zweet en blootstelling aan de zon een snellere vervaging van de pigment. Gebruik ALTIJD min factor 30 het liefste factor 50 op de delen waar de pigment zich bevind. Wij hebben hiervoor een geschikte stick voor welke je heel makkelijk op de huid kan smeren voor de beste bescherming!
* Nazorg
• DAG 1: Half uur (30 minuten) na de behandeling dien je de eerste reiniging te doen en de protocol te volgen zoals afgesproken. Dit herhaal je 3 tot 5 keer op de eerste dag. Wanneer de behandeling laat in de avond heeft plaats gevonden en je de reiniging niet vaker kan herhalen dien je de behandelde deel goed te beschermen om uitdroging te voorkomen. 
• DAG 2 t/m 7  Raak de permanente make-up niet of zo min mogelijk aan met niet gewassen vingers / handen. Hygiëne is van belang! Smeer de crème die je mee krijgt nadat je gezicht hebt gewassen. LET OP: smeer de crème in een heel dun laagje!
•  Dep de wond droog (niet wrijven) met een schone tissue en houd deze zoveel mogelijk droog.
• Als je tijdens de genezing last heeft van een trekkerig gevoel breng je met een wattenstaafje 2/3 maal daags een dun laagje aan
• 4 uur na de behandeling geen alcohol nuttigen.
• Eerste 14 dagen na de behandeling maak je geen gebruik van reinigingsmiddelen op de gepigmenteerde huid.
• Eerste 10 dagen na de behandeling niet in de sauna of zwembad.
• Eerste 14 dagen na je laatste behandeling vermijd je overmatig Uv-licht, (dus ook geen zonnebank)
• Eerste 10 dagen na de behandeling gebruik je in geen geval cosmetica aan op de wond gedurende de genezing, 
• 3 dagen niet sporten (niet teveel zweten dit zorgt namelijk dat de pigment niet goed zal zitten).
• Druppel geen wond- desinfectiemiddelen zoals Sterilon of Betadine op de wond.
• Draag geen pleisters of verband op de gepigmenteerde huid..
• Voor het douchen aanbrengen op de gepigmenteerde huid.
• Wilt je de wenkbrauwen of ogen toch een beetje camoufleren, maak dan gebruik van een minerale gezichtspoeder pas na 7 dagen
• Reinig de ogen met een niet te nat watje met lauw water (alleen deppen, niet wrijven).
• Geen korstjes afkrabben.
• Geen chemische peeling gedurende 6 maanden na de permanente make-up.
• Geen crèmes met fruitzuren en vitamine A gebruiken op de gepigmenteerde huid.
 
 
 
 touch up phibrows hairstrokes: