Microneedling philings

Philings microneedling is  en zeer populaire behandeling het is een van de nieuwste technieken op het gebied van huidverbetering.  Behandeling met de Philings pen is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en verfraaien zonder de opperhuid te beschadigingen. 
 
HOE GAAT DE BEHANDELING IN ZIJN WERK:
 De Philings pen maakt kleine minuscule microperforaties kanaaltjes in de huid.  Er worden verticaal kleine kanaaltjes oppervlakkig in de huid gemaakt. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Door stimulatie wordt het natuurlijke herstelproces van collageen en elastieke gestimuleerd.  Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, de huid wordt weer fris en strakker en de contouren worden weer beter zichtbaar
 
 
De bindweefselcellen krijgen een prikkel om nieuwe bindweefselvezels te produceren. Doordat het bindweefsel diep in de huid gestimuleerd wordt, zult u al vrij snel merken dat de huid steviger en gladder wordt. Littekens en rimpels zullen geleidelijk aan minder worden.
 
Daarnaast krijgt de celdeling een enorme boost. Oude, dode huidcellen schilferen in de weken na de behandeling versneld af en nieuwe, jonge huidcellen worden eerder aangemaakt. De verdikte hoornlaag wordt weer mooi dun, waardoor verstoppingen zoals mee-eters minder kans krijgen. Behandelingen hebben dus ook  een zuiverend effect.
 
Overmatig pigment, dat in de hoornlaag aanwezig is, schilfert mee af en vervaagt waardoor zonschade, ouderdomsvlekken en andere oppervlakkige pigmentvlekjes minder zichtbaar worden. Uw huidteint wordt egaler en stralender. De weg is nu mooi vrij ,serums met hoogwaardige actieve werkstoffen worden nu veel beter en intensiever  in de huid opgenomen.  De behandeling kan nog meer versterkt worden wanneer de huid thuis ook goed wordt verzorgd, wanneer u hier open voor staat kunnen wij u hierin perfect adviseren.
 
 
PhiLings - Jelena Mišić
Voor de behandeling wordt een liftend of een verstevigd serum aangebracht op uw huid, waarna de Philings microneedling pen roterend over uw huid bewogen wordt. De behandeling geeft een licht ‘scherp’ gevoel, maar is goed te verdragen. De behandeldiepte, variërend van 0,5 mm tot 2 mm, is afhankelijk van de indicatie en uw huidconditie.
Bij een diepere, medische behandeling zullen er puntbloedinkjes tijdens de behandeling zichtbaar zijn. Dit is de bedoeling! De huid sluit zich meteen na de behandeling en daarna heeft u enkel een egale roze/rode huid voor circa 1 á 2 uur.
 
HOE ZIET DE HUID ERUIT NA DE BEHANDELING:
 
Afhankelijk van het soort huidtype en de soort behandeling zal de huid er roze/rood uit gaan zien. Tevens kan de huid prikkelend en warm aanvoelen. Deze verschijnselen zullen over het algemeen snel afnemen.  U kunt gewoon uw dagelijkse bezigheden hervatten; de huidreactie valt over het algemeen nauwelijks op voor uw omgeving. Dat is ook een van de voordelen van de Dermapen de behandeling is vriendelijk voor de bovenste huidlaag.
Door de versnelde celdeling kan uw huid ook licht gaan schilferen, waarbij de dode huidcellen loslaten. Dit is een gunstige reactie die ontstaat door de behandeling met de Philings. Het is noodzakelijk om de huid goed te beschermen met een factor 50 en in de opvolgende dagen een serum aan te brengen op het behandelde gebied dit serum krijgt u van ons mee.
 
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Acne littekens
  • Littekens van andere aard
  • Zonbeschadiging
  • Pigmentstoornis
  • Grove huidstructuur / vergrote poriën
  • Striae / striemen
  • Slechte huidconditie 
  • Onzuivere huid
 
De aanmaak van bindweefsel is een geleidelijk aan proces, na elke behandeling wordt de huid geleidelijk zichtbaar verbeterd,  Afhankelijk van de aandoening wordt gekeken hoeveel behandelingen er nodig zijn. 
Net als alle andere huidverbetering behandelingen geldt hier ook hoe meer behandelingen des te sterker zal het effect zijn. Gemiddeld  gezien zijn er 3 a 4 behandelingen nodig, na de kuur zal de behandeling nog lang nawerken.
Na iedere behandeling krijgt de huid een enorme boost !!
 
90 min
€110,00