microneedling phibright

Phibright is een behandeling waar de werkstoffen ter plekke wordt voorbereid en afgestemd op de huid. Deze nieuwe techniek van behandelen is uniek en op dit moment de meest geavanceerde behandeling op huidverbetering.
Phibright behandeling is de enige aanbieder hierin.. wereldwijd! Met de PhiBright Serums maken we voor elke klant een persoonlijke cocktail op basis van het huidtype, de huidconditie en verschillende huidproblemen zoals acne, littekens, hyperpigmentaties, donkere kringen en veel meer.
 
Phibright Serums bevatten een speciaal complex Brightenyl waarvan het belangrijkste actieve ingrediënt, diglucosyl galluszuur, een nieuwe generatie huid activerende stoffen vertegenwoordigt die op de huid worden geactiveerd door de werking van natuurlijke bacteriële flora.
Dit complex herstelt een perfecte en gelijkmatige huidtint door het proces van melanogenese op verschillende niveaus te blokkeren, waardoor de huid donkerder wordt en hyper pigmentatie wordt verminderd. Het beschermt ook de huid en heeft een kalmerende werking, waardoor roodheid wordt verminderd.
Dit serum, aangebracht door de naaldtechniek, bereikt precies wat de huid het meest nodig heeft diepe voeding en langdurige stimulatie van natuurlijke regeneratieve eigenschappen.
In tegenstelling tot veel andere preparaten die siliconen, minerale oliën en pigmenten bevatten en alleen een effect hebben op het uiterlijk van de huid, bereikt Phibright het effect op een volledig natuurlijke manier, waardoor de huid diep wordt verrijkt met essentiële voedingsstoffen. Vanwege zijn kalmerende eigenschappen is dit serum zelfs geschikt voor de gevoelige huid die gevoelig is voor roodheid.  
                                        PhiBright – PhiShop
 
Het resultaat is een gelijkmatige en stralende teint, een gezonde huid, zonder het gebruik van schadelijke ingrediënten.
Microkanalen worden manueel behandeld met handmatige tool in het gebied van de meest prominente rimpels of huidveranderingen, en met de Phineedling machine worden de bredere delen van de gezichts/lichaamshuid behandeld. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van een speciaal ontworpen tevens gepatenteerde serum welke wordt aangebracht op het huidoppervlak en vervolgens wordt geabsorbeerd door de huid. Na de behandeling krijgt de cliënt een speciale
nazorgproduct mee(Ultimate Skin Cocktail + correct gezichtscrème) gevolgd door gedetailleerde gebruiksinstructies. De juiste toepassing van de nazorgproducten zijn van groot belang.
 
 PhiBright | Make it Personal
 
 
Resultaten:
  • helende Littekens 
  • vermindering of verdwijnen van pigmentaties
  • hydratatie en  gevoede  van de huid
  • teint is egaler
  • gladheid waardoor bestaande rimpels minder worden
  • strakkere contouren
  • zichtbaar steviger en jonger

 

Het uiteindelijke resultaten worden 24 uur na de procedure zichtbaar en de schaal duurt enkele maanden. Bij een kuur houdt dit langer aan. De behandeling wordt in kuurverband gegeven: drie tot zes behandelingen om de 2 a 3 weken.
 
90 min
€135,00