IPL Definitief ontharen

Op elk deel van uw lichaam kan nu, met als resultaat een haar reductie van 80 tot 90%, ongewenste haargroei snel behandeld worden. Door de haargroeicycli zijn gemiddeld 8 behandelingen nodig voor een bevredigend eindresultaat waarbij tussen de behandelingen een periode ligt tussen de 4 en 6weken. Om het resultaat van de kuur optimaal te houden adviseren wij ieder jaar één onderhoudsbehandeling.

Definitief ontharen

Wilt u zich in de zomer ook niet meer druk hoeven maken over stoppeltjes óf heeft u altijd zo’n last van ingegroeide haartjes op uw oksels, bikinilijn of benen? Met de MedCos® IPL methode behoren scheren, harsen, epileren en ontharingscrèmes definitief tot het verleden! Hoe dit kan? Met IPL wordt via licht warmte opgewekt in de haarzakjes en haarstamcellen. Door deze warmte worden de haarzakjes en de haarstamcellen vernietigd, waarna ze nooit meer een haartje kunnen produceren.

Gemiddelde behandeltijd (per behandeling):
bikinilijn: 5-10 minuten
oksels: 5-10 minuten
volledige rug: 20-30 minuten

Bij afname meerdere ipl plaatsen wordt er een leuke aanbieding gemaakt.

IPL definitief ontharen

 IPL Definitief ontharen

 

IPL HAARVERWIJDERING

Nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes op uw oksels, bikinilijn of rug: dát is wat de MedCos IPL-methode voor u kan betekenen. U bent verzekerd van hoogstaande kwaliteit en een optimale service. Dus wilt u graag definitief ontharen, omdat u bijvoorbeeld af wilt van uw ongewenste haargroei?

HOE WERKT IPL ONTHAREN?

IPL is een ontharingsmethode die werkt door middel van een puls van licht. De puls wekt warmte op in de haarzakjes en vernietigt deze, waardoor er nooit meer een haartje terug kan groeien. Definitief ontharen is op elk lichaamsdeel eenvoudig en vrijwel pijnloos mogelijk met de MedCos IPL-methode. Het is bovendien snel. Zo is de gemiddelde behandeltijd voor het definitief ontharen van oksels of bikinilijn slechts vijf minuten.

Huid vóór de behandeling

Tijdens de behandeling geleidt het pigment van de haar het licht naar het haarzakje.

Het haarzakje wordt vernietigd.

De haar valt uit en er kan geen nieuwe haar meer aangemaakt worden.

 

We leggen het u graag uit, zodat u weet wat u te wachten staat!