DS V-line Hya Thread behandeling

Ontdek de DS V-HYA Thread behandeling. De nieuwste techniek om meer volume in de huid te krijgen en de zwaartekracht rimpels te verminderen.
 

Hyaluronzuur, speelt een belangrijke rol in het het behouden van de vochtbalans van de huid. Tevens draagt het bij aan een vol, gehydrateerd en jeugdig uiterlijk. Het verbetert ook de elasticiteit van de huid.

Vanaf ons 20e levensjaar neemt de productie van hyaluronzuur met gemiddeld 6% per jaar af.
Je huid wordt droger, de structuur wordt ruwer, het volume neemt af, je ziet verslapping ontstaan en de eerste rimpels komen. Hyaluronzuur vind je op een aantal plekken in ons lichaam. Het is aanwezig in o.a. onze gewrichten, spieren, ogen maar vooral de huid. Het speelt een belangrijke rol bij het stevig en elastisch houden van de huid.  
 
 
 
Hya Lift en Infusion behandeling – Nouvelle Cosmetique
 
 

Hyaluronzuurdraden volume behandeling

Hyaluronzuur is een natuurlijk voorkomende stof in ons lichaam, voornamelijk in de huid. Het speelt een cruciale rol bij het vasthouden van vocht, waarbij de huid een vol, elastisch en stevig uiterlijk behoudt. Naarmate mensen ouder worden, meestal vanaf hun vroege twintiger jaren, neemt de productie van hyaluronzuur af, wat leidt tot een steeds meer verslappende huid.

Een DS V-LINE HYA-THREADS behandeling werkt effectief tegen het verlies van volume in het gezicht. Het vertraagt het verouderingsproces waardoor de huid weer verjongd en een jeugdiger uitstraling krijgt. De unieke Hya threads techniek maakt diepe absorptie van een 7-voudig hyaluronzuur in de epidermis (opperhuid) en papilaire dermis (bovenste laag van de lederhuid) mogelijk. Met als gevolg een zichtbare en langdurige huidverbetering.
 
 

Hya Threads behandel mogelijkheden

 • Voorhoofdrimpels
 • Jukbeenderen accentueren
 • Wangvolume
 • Kaaklijn
 • Neus-lippenplooi
 • Kraaienpootjes
 • Lippen
 • Donkere kringen onder de ogen
 • Kin volume vergroten.
 • littekens minder zichtbaar maken
 
 
 
 
 
 
Elke VC DS V-Line Expert - DS V-LINE"HYALURONZUUR EN DS V-LINE HYA-THREAD Techniek. Hyaluronzuur is van nature aanwezig in ons lichaam, vooral in de huid. Het houdt water vast, waardoor de huid
 
 
 

Hyaluronzuur werkt als een soort spons dat alle watermoleculen vasthoud in de diepere huidlagen.


Eén enkel hyaluronzuur molecuul kan tot wel 1000x zijn eigen gewicht aan water vasthouden. Op deze manier geeft het volume aan onze huid. Door het verlies van hyaluronzuur zijn we minder in staat om vocht vast te houden. Volumeverlies is het gevolg. Hyaluronzuur is tevens de drager voor collageen en elastinevezels. Deze vezels zorgen voor de stevigheid/ veerkracht van onze huid.

Hyaluronzuur kan oppervlakkig worden aangebracht door een creme.

 Je ‘plumpt’ dan als het ware de huid. Dit heeft een instant maar zeer kort effect. Het molecuul is te groot om goed opgenomen te worden in de huid waardoor het op de bovenste huidlaag blijft liggen. Wil je een langduriger effect van hyaluronzuur dan moet het in de diepere huidlagen opgenomen worden. Hiervoor is nu een speciale techniek ontwikkeld. 

De oplossing
Met de DS V-Line HYA Threads behandeling worden draadjes van oplosbaar hyaluron en collageen in de diepere lagen van de huid gebracht.  Het volume en de hydratatie van de huid neemt direct toe.

INNOVATIEVE NAALDLOZE TECHNOLOGIE

Onze DS V-Line behandeling is een pionier in de toepassing van een geavanceerde, naaldloze technologie die direct zichtbare resultaten levert. Het is geschikt voor mannen en vrouwen, en veilig uit te voeren zelfs tijdens de zomermaanden. Tijdens de behandeling maken we gebruik van 7 soorten hyaluronzuur met verschillende molecuul grote. Op deze manier wordt hyaluron op alle lagen van de huid toegepast.

DIEPERE RIMPELS OF MEER HUIDVERSLAPPING?

Wil je naast het verlies van volume in de huid ook de algehele huidveroudering remmen? Dan is de hyalurondraad techniek goed te combineren met andere huidverbetering-behandelingen: Microdermabrasie, Microneedling, Hifu, Bio Microneedling, DSV-LINE  Collageendraden

Nieuwste anti-aging techniek: Hya threadsHET BEHANDELPROCES MET DE COLLAGEENDRADEN

 1. Voorbereiding: We starten met het aanbrengen van 7 soorten hyaluron op het hele gelaat en of hals. Met de Infusion Pen bereikt dit de diepere lagen. 
 2. Toepassing: De hyalurondraden worden op de gekozen plekken aangebracht en met nanotechnologie in de huid opgelost. Naast meer volume wordt de huid ook geactiveerd om meer nieuwe collageen vezels aan te maken.
 3. Nabehandeling: Intensieve vochtboosters en een speciale collageengel worden aangebracht om de huid optimaal te ondersteunen.

DE RESULTATEN VAN COLLAGEEN DRADEN

DE VOORDELEN VAN COLLAGEEN DRADEN