Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

Telefoon

06-29053467

Beyond Polus Ultra Advanced bleeklamp.

Niet zomaar een bleeklamp maar al 10 jaar op rij verkozen door tandartsen in Amerika tot de beste bleeklamp ter wereld! Nu EXCLUSIEF in ons instituut.

Deze bleeklamp heeft een compleet andere techniek dan de meeste bleeklampen, omdat naast het gewone blauwe licht, ook halogeen en ultrasound toegevoegd worden, om een nog beter resultaat neer te zetten.

Tanden worden op een mooie natuurlijke en veilige manier witter!
* Tanden bleken normaal 1,5 uur sessie 89,-
* Tanden bleken vip 2 uur sessie 109,-

* Introductie prijs gehele maand april:
* Normaal van 89,- voor 69,-
* Vip van 109,- voor 89,-

Gemiddeld 3 tot 10 tinten lichter of meer

Uiteraard zijn de eindresultaten afhankelijk van de conditie van het gebit en de oorspronkelijke kleur van de tanden welke genetisch is bepaald. Je tanden worden zo wit als ze kunnen worden maar de één heeft nu eenmaal wittere tanden van zichzelf als de ander.

De eerste dagen na de behandeling zijn de tanden het witst, daarna zal de kleur iets teruglopen met 1 tot maximaal 2 tinten, dit komt door rehydratatie, de tanden nemen weer wat vocht aan waardoor ze na een week iets minder wit ogen maar nog altijd veel witter dan vóór de behandeling. Dus als er direct na de behandeling 9 tinten zijn behaald dan houd je daar 7-8 tinten witter aan over.

Echter tanden zijn nu eenmaal aan verkleuring onderhevig dus de mate van verkleuring is mede inherent aan wat je eet en drinkt, en eventueel rookt en natuurlijk je eigen verzorging.