Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

Telefoon

06-29053467

Permanente Make Up

Er verzorgd uitzien op elk moment van de dag. 

Wij zijn gecertificeerde in het aanbrengen van permanente make up op wenkbrauwen en eyeliners, eveneens gespecialiseerd in het aanbrengen van (3d) hairstrokes (met haartjes ingetekende wenkbrauwen)
Voorafgaand aan de behandeling vindt een kosteloos en vrijblijvend consult plaats waarin wij u van alle informatie zullen voorzien.

VOOR IEDEREEN DIE:

* Er op ieder moment van de dag verzorgd uit wilt zien maar niet veel tijd heeft
* Veel sport, transpireert en zwemt
* Contactlenzen draagt
* Smalle en/of bleke lippen heeft
* Het niet goed meer kan zien
* Allergisch is voor make-up
* Te dunne wenkbrauwen heeft
* Geen mooi gevormde wenkbrauwen heeft 
* Door chemo of ziekte geen haargroei heeft op de wenkbrauwen                                                      
* Of gewoon een mooiere vorm of vollere wenkbrauwen willen hebben                                              
* Het gemak ervan willen hebben 

HOE WORDT PERMANENTE MAKE-UP AANGEBRACHT?

Bij permanente make-up wordt door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke goed gekeurde pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen zodat u er beter uit ziet. Om permanente make-up nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een eerste vereiste. 

NOUVEAU COUNTOUR - VAKMANSCHAP

Het mag voor zich spreken dat het van belang is dat de pigmentatie vakkundig gebeurt. Wat vakkundigheid betreft bent u bij uw Nouveau Contour specialiste in goede handen. Uw specialiste is opgeleid bij Nouveau Contour, het toonaangevende merk in de permanente make-up wereld. Uw specialiste heeft een intensieve training afgerond waarin alle specialisaties aan bod zijn gekomen. De jarenlange ervaring en deskundigheid van docenten en de unieke Nouveau Contour methode, waarin de modernste technieken zijn opgenomen, is er hierdoor garantie voor kwaliteit.

Nouveau Countour

NOUVEAU COUNTOUR - BETROUWBARE APPARATUUR

Uw specialiste werkt met de Nouveau Contour Intelligent, een pigmentatie apparaat waarin de laatste technische noviteiten en innovaties op het gebied van permanente make-up zijn verwerkt. De Intelligent is computer gestuurd waardoor deze tot fracties van millimeters nauwkeurig werkt en uw specialiste optimale resultaten kan garanderen. De computer aansturing kan de naaldfrequentie tot op 0,01 seconde nauwkeurig aangeven. Conform de eisen van de strenge landelijke Hygiëne, Arbeidsomstandigheden en Milieucode wordt bij elke klant nieuwe steriele naalden gebruikt, welke na de behandeling vernietigd worden. Mede hierdoor kunt u ervan verzekerd zijn dat permanente make-up bij uw Nouveau Contour specialiste volledig veilig is.

DE MOGELIJKHEDEN VAN PERMANENTE MAKE-UP


PERMANENTE WENKBRAUWEN

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat zoals alleen visagisten dat kunnen maken. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer, met permanente make-up wordt uw gezicht weer compleet.

HAIRSTROKE WENKBRAUWEN OF 3D WENKBRAUWEN 

Deze nieuwe techniek maakt het mogelijk om wenkbrauwen, haartje voor haartje, een driedimensionale uitstraling te geven. Bij de 3D hairstroke brengen we pigment met een heel fijn, steriel naaldje in de huid. Niet alleen het gebruik van het naaldje is belangrijk maar vooral het gebruik van de kleuren. Hierdoor wordt de dieptewerking bepaald! Hiervoor kiezen we de kleur die bij jou past. Met de naaldtechniek maken we eerst een schaduwlijn, daarna maken we met een nog kleiner naaldje, haartje voor haartje, de wenkbrauw in de perfecte staat.

MICROBLADING Door een flinterdun mesjes samen met pigment worden haartjes na gemaakt. Dit is een zeer mooi en natuurlijk effect!

PERMANENTE EYELINER 

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. Altijd mooie ogen, zonder zich zorgen te hoeven maken over uitgelopen make-up. Bij een advanced eyeliner krijgt u een vollere/dikkere bovenste eyeliner..

PERMANENTE LIPLINER 

Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen is een belangrijke toepassing van permanente make-up. Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner in de door u gewenste kleur, maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vormgeeft. Daarnaast is het mogelijk om uw lipliner in schaduw effect te laten verlopen of zelfs uw gehele lippen te pigmenteren (full lips) waardoor u geen lipstick meer hoeft aan te brengen. 

WEES VOORZICHTIG MET ALCOHOL 

Op de dag zelf en de dag ervoor geen alcohol nuttigen dit ivm het bloeden, het bloed spoelt het pigment dan weg. 

 

 

Meest gestelde vragen over PMU

 • DOET HET PIJN? +

  De behandeling permanente make-up is niet helemaal geheel gevoelloos, maar wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Dankzij de nieuwste computer gestuurde apparatuur waar wij mee werken en met zeer goede verdoving is het pijn minimaal of zo goed al nihil.
 • VOOR WIE IS PERMANENTE MAKE-UP? +

  Voor bijna iedereen. Voor vrouwen die er altijd verzorgd uit willen zien, voor degenen die een correctie nodig hebben, voor mensen met een allergie bij gewone make-up, voor sportieve mensen, kortom, permanente make-up is geaccepteerd door elke bevolkingsgroep.
 • HOE LANG BLIJFT PERMANENTE MAKE-UP ZITTEN? +

  Over het algemeen blijft permanente make-up lang zitten De intensiteit van uw permanente make-up kan in de loop der tijd wel  vervagen. Dit is echter volkomen afhankelijk van persoon tot persoon. Dit heeft onder meer te maken met de natuurlijke cel vernieuwing, het afweersysteem en invloed van UV-licht. Wij kunnen u hier uitleg over geven.
 • RETOUCHE/OPFRISSEN +

  Bij microblading en 3D hairstrokes adviseren wij om dit elk jaar te laten opfrissen. Wenkbrauwen powder, Ombre, lipliners en eyeliners tussen de 1 en 2 jaar.  Zo blijft u pmu altijd mooi.
 • KAN IK NOG GEWONE MAKE-UP AANBRENGEN? +

  Absoluut. Permanente make-up is niet bedoeld als avond make-up, het dient met name om de natuurlijke gezichtsvormen te accentueren. U kunt dus altijd nog extra make-up aanbrengen voor een avondje uit.
 • HOE LANG DUURT EEN BEHANDELING? +

  Over het algemeen duurt een behandeling inclusief uitleg voortekenen, kleurkeuze, vorm, en verdoving ongeveer 1 tot 2 uur. Wij nemen alle tijd voor een behandeling! 
 • IS ER SPECIALE NAZORG NA DE BEHANDELING? +

  In principe hoeft de huid na het aanbrengen van permanente make-up geen speciale behandelingen te ondergaan. Teneinde ervoor te zorgen dat uw permanente make-up optimaal zal zijn heeft hebben wij een overzicht voor u samengesteld met de richtlijnen voor de nazorg.  Ik neem voorafgaand aan de behandeling alle richtlijnen voor nazorg met u door en geeft u uitleg hierover.
 • IS HET EINDRESULTAAT METEEN ZICHTBAAR? +

  Nee. De eerste week zal de pigmentatie aanmerkelijk donkerder zijn dan het eindresultaat. Door de natuurlijke cel vernieuwing zal na een periode van circa 3 tot 5 weken het eindresultaat van de pigmentatie pas zichtbaar zijn. De kleur neemt circa 40% of soms nog meer in intensiteit af binnen een week. Omdat het lichaam de pigmentvloeistof niet kent wil het
 • IS PERMANENTE MAKE-UP VEILIG? +

  Ja. Wij werken uitsluitend volgens de strenge Hygiëne-, Arbeidsomstandigheden- en Milieu Code (H.A.M.-code) welke door de ANBOS is samengesteld in samenwerking met het Ministerie van Volksgezondheid. Bovendien wordt bij elke behandeling gewerkt met een nieuwe steriele naald, welke na de behandeling wordt vernietigd. We werken met veilige en goed gekeurde pigmenten.
 • IS PERMANENTE MAKE-UP HETZELFDE ALS TATOEËREN? +

  Het principe lijkt op elkaar. Bij beiden wordt door middel van een naald pigment in de huid gebracht en dat is dan ook meteen de enige overeenkomst. Echter, de apparatuur als ook de samenstelling van de pigmenten en de technieken zijn totaal verschillend. Bij pmu brengen we het pigment in de lederhuid in, en gaat vervagen, bij een tattoo wordt