Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

Telefoon

06-29053467

IPL

IPL Definitief ontharen

De effectiviteit en de veiligheid van de IPL behandelingen is door de jaren heen bewezen en wordt door wetenschappers en internationaal vooraanstaande huidklinieken erkend. Door het grote oppervlak van de behandelkop, het niet hoeven gebruiken van een gel en de korte flitsinterval kan met de MedCos® IPL in vergelijking met andere IPL en Laser methoden tot wel 75% sneller en comfortabeler behandeld worden. De behandelingen met de MedCos® IPL methode zijn door de uitmuntende koeling van het systeem nagenoeg pijnloos.

medcos methode

* Hoge flitssnelheid en groot behandeloppervlak (10 cm2):uw behandeltijd met de MedCos® IPL methode is tot wel 75% korter in vergelijking met veel andere IPL systemen en methoden (complete oksels in 5 tot 10 minuten).
* Het onprettige gevoel tijdens een behandeling wordt door de unieke koeling tot een minimum geminimaliseerd.
* Géén geb*uik van gel tijdens een MedCos® IPL behandeling.
* Sneller, veiliger en goedkoper
* Goedkoper dan klassieke behandelingen zoals scheren, harsen of waxen.
* De MedCos® Partners zijn door MedCos® opgeleid en gecertificeerd, wat u de zekerheid biedt dat de behandeling veilig, snel, professioneel en efficiënt wordt uitgevoerd.