Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

Telefoon

06-29053467

Zeer effectieve huidverbetering 
Facelift Alternatief 
 
Direct resultaat!

De nieuwste wereldwijde innovatie in de schoonheidsbranche!

 

Meta Therapy staat voor Medical & Esthetical Tissue Activation Therapy. Dermatude Meta Therapy combineert de voordelen van diverse huidverbeteringstechnieken in één 100% natuurlijke unieke methode voor:

√ Huidverjonging
√ Huidverbetering
√ Hydrateren
√ Herstellen

Met Meta Therapy is het mogelijk om verschillende soorten behandelingen uit te voeren:
U kunt niet alleen kiezen voor huidverbetering en anti-ageing van het gehele gelaat, hals en/of decolleté, maar u kunt ook kiezen voor zeer specifieke behandelingen voor gedeeltelijke zones en zelfs individuele rimpels. Zelfs een combinatie van behandelingen is mogelijk om tot het beste resultaat te komen.

√     Voorhoofdrimpels.
√     Kraaienpootjes.
√     Verbeterde huidstructuur.
√     Fijnere poriën.
√     Lifting.
√     Decolleté.
√     Fronsrimpels.
√     Wallen.
√     Anti-ageing.
√     Mondrimpels.
√     Hals.

Zet Dermatude in voor de behandeling van:

√     Gedehydrateerde huid.
√     Rijpere huid.
√     Craquelé huid.
√     Verslapte huid.
√     Beschadigde huid (zon / UV-licht).
√     Post-operatieve huid.
√     Rokershuid.

Meta Therapy van Dermatude is de enige methode voor huidverbetering die beide aspecten combineert: natuurlijke huidverbetering van binnenuit en het inbrengen van actieve werkstoffen van buitenaf door middel van speciale subjectables . Een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet alleen de gevolgen, maar vooral ook de oorzaak van huidveroudering aanpakt.

Deze nieuwe unieke behandeling is geschikt voor tal van huidtypen, zoals droge tot zeer droge huid, craquelé huid, rijpere huid, beschadigde huid door bijvoorbeeld (te) veel zon of zonnenbank , post-operatieve huid, rokershuid of verslapte huid .

Meta Therapy geeft dezelfde resultaten als de huidverbeteringsmethodes meso therapie, microdermabrasie, rollers en needling, maar dan samen gecombineerd in één techniek. Het grote voordeel van Meta Therapy is, dat er nauwelijks tot geen herstelperiode is, omdat de beschermende functie van de opperhuid niet aangetast wordt. Doordat er precies in de exacte diepte wordt gewerkt. Meta Therapy kan toegepast worden op het gehele gelaat, bepaalde gelaatszones en zelfs heel gericht op individuele rimpels.

De behandeling mag enkel uitgevoerd worden door gecertificeerde schoonheidsspecialisten en beautysalons!

Hoe werkt Meta Therapy


Met behulp van het Dermatude Meta-Ject FX 100 apparaat en het handstuk met ultra dunne naaldjes worden microperforaties in de huid gemaakt. Deze behandeling is overigens niet pijnlijk. De huid wil deze onzichtbare microperforaties direct repareren en gaat collageen en elastine produceren, dus het natuurlijke herstelmechanisme van de huid treedt in werking. De huid wordt van binnenuit door celregeneratie hersteld, een volledig natuurlijk proces dat de huid helemaal zelf doet. Bovendien worden bij de behandeling de werkzame stoffen in de vorm van Subjectables in de huid gebracht, waarmee zeer specifieke en gerichte behandelingen uitgevoerd kunnen worden, afhankelijk van uw huidtype en doel van de behandeling. De subjectables ondersteunen de natuurlijke celregeneratie van de huid.

U huid wordt  zowel van binnen als van de buitenkant getriggerd en gaat zelf repareren!

Meta Therapy start in kuurverband van 4 wekelijkse behandelingen. Vervolgens wordt de kuur afgebouwd naar 1 behandeling per 2 weken gedurende 2 maanden. Vervolgens is 1 behandeling per 2 tot 3 maanden voldoende om de resultaat te behouden.

Behandelingen
De behandelingen worden uitgevoerd met serums die Subjectables heten. Deze subjectables, met ieder hun eigen specifieke werking zoals voorheen beschreven, worden tijdens de behandeling met de micronaaldjes in de huid gebracht. Dus naast de regenererende werking van binnenuit door de huid zelf, brengt u van buitenaf werkzame stoffen in de huid. Een dubbele werking met fantastische resultaten.

microneedling

Rimpelbehandelingen
Naast de behandeling van het gehele gelaat, hals of decolleté, kunnen met speciale technieken ook individuele rimpels behandeld worden. Elke afzonderlijke rimpel kan behandeld worden. De huid vult zelf de rimpel van binnenuit op en de rimpels worden vlakker met een jeugdige uitstraling als resultaat. Er worden geen injecties uitgevoerd en geen fillers ingespoten. Het is de huid zelf die de rimpel van binnenuit opvult. Een puur natuurlijk proces.

Erkend Meta Therapy specialiste
Meta Therapy mag uitsluitend uitgevoerd worden door erkende Meta Therapy specialisten die de speciale scholing gevolgd hebben bij het hoofdkantoor van Dermatude. Schoonheidsspecialiste Ilona de Vries van Schoonheidsinstituut Amice is door Dermatude erkend en officieel gecertificeerd tot Meta Therapie Specialist. Voor u de garantie dat de behandeling volgens de geldende richtlijnen wordt uitgevoerd voor optimaal resultaat.

 

Wat kunt u tijdens deze behandeling verwachten:

 • Intensieve reiniging
 • Een milde peeling van uw huid
 • Behandeling van Meta therapie met gebruik van serums die diep in de huid doordringen dankzij het gebruik van de naaldenmodule

Bij ons in het instituut worden de originele produchten van Dermatude Meta Therapy gebruikt en wordt u behandelend met FX 100 dit is de meest effectieve machine!


Prijslijst dermatude per behandeling:


 • Meta Therapy 1zone behandeling €89,-
 • Meta Therapy Gelaatsbehandeling €130,-
 • Meta Therapy Gelaatsbehandeling + hals €150,-
 • Meta Therapy Gelaatsbehandeling+ hals & decolleté €187,-
 • Meta Therapy Gelaatsbehandeling + rimpelbehandeling/oneffenheden €160,-
 • Meta Therapy Gelaatsbehandeling + hals en rimpelbehandeling/ oneffenheden €200,-
 • Meta Therapy Gelaatsbehandeling + hals& Decolleté en rimpelbehandeling/oneffenheden €217,-
 • Bij een afnemen van een kuur van 8 keer ontvangt u Milk en Lotion Kado!!
 
Nu in de aanbieding Meta Therapy Gelaatsbehandeling + rimpelbehandeling 
Van €160,- voor €130,- + Milk en lotion kado bij afname van een kuurbehandeling  van 8 keer.
 
Hoe werk dermatude meta therapie