Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

Telefoon

06-29053467

Botox Fillers

 

 • Botox 
 • Fillers 
 • lipvergroting
 • Ooglidcorrectie met Plexr

In samen werking met Cosmetisch Arts Edward Berends van Perfect Look kunnen wij u deze behandelingen aanbieden.


Botox Fillers

 

• Rimpels verwijderen Fronsrimpels:

 

ONTSTAAN VAN EEN FRONSRIMPEL

Fronsrimpels zijn de rimpels tussen beide wenkbrauwen boven de neus en ontstaan bij het aanspannen van de fronsspieren die zich direct onder de huid bevinden. Voorhoofdrimpels bevinden zich op het voorhoofd, vlak onder de haargrens tot aan de wenkbrauwen.

Een fronsrimpel ontstaat in het algemeen vanaf het 30ste levensjaar. Voorhoofdrimpels ontstaan vaak pas enige tijd later. Fronsrimpels hebben een sterke genetische component en zullen in sommige families vaker en heviger voorkomen.

Fronsrimpels komen net zo vaak voor bij mannen als bij vrouwen. Bij mannen zijn de fronsrimpels vaak dieper omdat de fronsspieren vaak meer ontwikkeld zijn.

DE BEHANDELING

Wij bieden verschillende behandelingen om uw fronsrimpels te verminderen. De behandeling van de fronsrimpel zelf duurt ongeveer 10 minuten. Het consult en de behandeling duren samen ongeveer een half uur. De ingreep zelf duurt doorgaans niet meer dan 2 minuten.

Botox
Fronsrimpels ontstaan door overactiviteit van de fronsspiertjes.
De botox zorgt ervoor dat de fronsspiertjes zich ontspannen zodat de fronsrimpels vervagen of zelfs helemaal verdwijnen. Hierdoor verkrijgt u een zachtere, meer open en minder bezorgde uitstraling waarbij wij zorgen voor het behoud van uw natuurlijke gelaatsuitdrukking.

Filler
Indien de fronsrimpel of de voorhoofdrimpel zeer diep is kan de behandeling worden gecombineerd door deze op te vullen met een filler van hyaluronzuur (Stylage)

 

• Rimpels verwijderen Kraaienpootjes:

 

KRAAIENPOOTJES

Kraaienpootjes kunnen weliswaar een vrolijke uitstraling geven, toch kunnen ze storend werken en een indruk geven dat u er vermoeid uit ziet of ouder lijkt dan dat u daadwerkelijk bent. Daarom is het voor veel mensen een uitkomst dat wij deze kraaienpootjes behandelen zodat u er weer jeugdig en fris uitziet.

Kraaienpootjes zijn de rimpels aan weerszijden van de ogen. Kraaienpootjes nemen toe bij een overactiviteit van de oogkringspier (musculus orbocularis oculi). De oogkringspier is verbonden met de huid rondom de ogen. Wanneer deze spier samentrekt plooit de huid en ontstaan er rimpels. Deze kraaienpootjes verschijnen bijvoorbeeld bij het lachen en het toeknijpen van de ogen.

DE BEHANDELING

Tijdens het intakegesprek zal de arts samen met u kijken naar uw gezicht en adviseren wat voor u een geschikte behandeling is om de kraaienpootjes te verwijderen. Ook bespreekt hij met u he het met uw gezondheid staat en of u wellicht allergisch bent voor bepaalde te gebruiken stoffen. Als u geschikt wordt bevonden voor de behandeling kan er in principe meteen behandeld worden.

Botox
De Botox zorgt ervoor dat de oogkringspier zich ontspant zodat de kraaienpootjes vervagen of zelfs helemaal verdwijnen. Hierdoor verkrijgt u een zachtere, meer open en minder vermoeide uitstraling.

Gemiddeld neemt een behandeling met Botuline Toxine (Botox) 20 minuten in beslag. Het resultaat is doorgaans na twee tot drie dagen waarneembaar en is pas optimaal na ongeveer een week.

Normaal gesproken vindt er geen verdoving plaats omdat er bij de behandeling gebruik wordt gemaakt van een zeer fijne injectienaald die vrijwel pijnloos wordt ingebracht.

Indien u het gevoel van deze prik toch bezwaarlijk vindt kan er een verdovende crème worden aangebracht direct voor de behandeling.

Fillers
Voordat de behandeling start kan een verdovende crème worden aangebracht. Eventueel kan met behulp van een injectie het gehele te behandelen gebied worden verdoofd. Uiteraard kan de fillerbehandeling ook zonder verdoving worden toegepast.

De behandeling met een filler zelf duurt meestal tussen de 15-30 minuten en geeft direct resultaat. De gel wordt met een zeer fijne naald in de huid geïnjecteerd. Onze fillers bevatten overigens ook een verdovingsvloeistof zodat de behandeling sowieso al minder pijnlijk is. Na de behandeling wordt de huid gemasseerd om een gelijkmatige verdeling van de gel te verkrijgen.

NA DE BEHANDELING

Onderstaande adviezen worden vaak gegeven om het effect van de behandeling te optimaliseren:

– Direct na de behandeling mag u uw dagelijkse activiteiten. Gezicht wassen, make up aanbrengen en weer verwijderen is toegestaan. Vermijd hevige druk op de wangen indien deze behandeld zijn met een filler.
– Bij zwelling of napijn kunt u de behandelde gebieden behandelen met een koud kompres.
– Vermijd blootstelling aan de sauna, zon of zonnebank gedurende een week.
– Indien u een laserbehandeling, chemische peeling of een andere behandeling op basis van een actieve huidreactie overweegt na behandeling met een hyaluronzuur filler, bestaat er een theoretische risico dat er een ontstekingsreactie wordt veroorzaakt in het geïnjecteerde gebied.

RESULTAAT

Botox
Het effect van de Botox houdt gemiddeld vier maanden aan. Daarna zou de behandeling moeten worden herhaald.

Fillers
De resultaten van de behandeling met een filler zijn langdurig: gemiddeld een jaar tot anderhalf jaar. Het resultaat is niet permanent omdat het hyaluronzuur langzaam door het lichaam wordt afgebroken. Het resultaat van een fillerbehandeling kan nog langer duren als u de behandeling op tijd herhaalt.

BIJWERKINGEN

In principe is een Botox- of fillerbehandeling erg veilig. Direct na het inspuiten kan er ter plekke enige roodheid en zwelling ontstaan. Dit trekt snel weg en is in de meerderheid van de gevallen na twintig minuten niet meer zichtbaar. Er is geen sprake van napijn. Na de Botox- of fillerbehandeling krijgt u informatie met tips voor de eerste uren na de behandeling. Het uiteindelijke resultaat is dat de huid minder tot geen rimpels meer vertoont op de behandelde gebieden. Tevens zorgt de Botox ervoor dat er ook geen rimpels kunnen ontstaan.

• Rimpels verwijderen neuslippenooi

 

NEUSLIPPENPLOOI

De neuslippenplooi, ook wel de nasolabiaalplooi (of lachrimpel) genoemd, loopt van de neus naar de mondhoeken. Ze scheiden de wangen van de bovenlip. Deze rimpel kan vaak erg diep en tekenend zijn.

Sommige mensen hebben van nature een nasolabiale plooi omdat zij stevige pronerende wangen hebben. Dit is dan ook geen teken van ouderdom maar meer is dan meer typerend voor het gelaat.  Met de jaren neemt de diepte van de neus-lippenplooi echter toe.

De zichtbaarheid van de rimpels neemt toe doordat er schade aan de huid optreedt door bijvoorbeeld zonlicht of roken. Wanneer de neuslippenplooi helemaal doorloopt tot onder de lippen spreken we van marionetlijnen. Een diepe neuslippenplooi kan als storend worden ervaren, maar er zijn goede behandelingen voor. Ook kun je veel bereiken met preventie.

DE BEHANDELING

Het inspuiten van fillers wordt over het algemeen goed verdragen. Het inspuiten is niet perse pijnlijk maar kan wel als onplezierig worden ervaren. Zeker in de lippen of boven de lippen is de huid heel gevoelig. Wij kunnen in dat geval een verdoende creme aanbrengen

Zodra de verdoving werkt kan de filler worden ingespoten. Dit gebeurt niet in een keer, maar met heel veel verschillende kleine inspuitingen. Elke rimpel wordt afzonderlijk ingespoten soms meerdere malen en op meerdere plaatsen in de rimpel. Het gebied vult zich dan meteen en het resultaat is direct zichtbaar. De rimpel wordt als het ware opgevuld met het middel en daardoor verdwijnen de vouwen en ruimtes die zijn veroorzaakt door de ouderdom.

NA DE BEHANDELING

Onderstaande adviezen worden vaak gegeven om het effect van de behandeling te optimaliseren:
– Direct na de behandeling kunt u uw dagelijkse activiteiten vrijwel direct weer oppakken. Gezicht wassen, make up aanbrengen en weer verwijderen is toegestaan.
– Bij zwelling of napijn kunt u de behandelde gebieden behandelen met een koud kompres.
– Vermijd blootstelling aan de sauna, zon of zonnebank gedurende een week.
– Indien u een laserbehandeling, chemische peeling of een andere behandeling op basis van een actieve huidreactie overweegt na behandeling met een hyaluronzuur filler, bestaat er een theoretische risico dat er een ontstekingsreactie wordt veroorzaakt in het geïnjecteerde gebied.

Perfect Look maakt uitsluitend gebruik van tijdelijke fillers. Permanente fillers bieden wij niet aan en zijn overigens sinds kort ook bij wet verboden.

RESULTAAT

De neuslippenplooi is direct na de behandeling minder diep. Het duurt ongeveer twee weken voordat het optimale effect is bereikt.

Het effect blijft 9-12 maanden zichtbaar. Daarna kunt u de behandeling herhalen.

PRIJZEN

We stellen graag samen met u een behandelplan op. Zo kunnen we u een persoonlijk prijsadvies geven.

• Lippenopvulling

LIPPEN OPVULLEN MET STYLAGE

Mooie volle lippen en een fris gebit zijn ons visitekaartje. De lippen spelen een belangrijke rol bij het praten en de uitdrukking van ons gezicht. Er mooi uitzien begint bij veel vrouwen bij de lippen. Lippen opvullen is dan een goede start om er natuurlijk mooier uit te zien.

DE BEHANDELING

De lippen zijn gevoelig, wij gebruiken dan ook fillers met lidocaine. Voordat de behandeling start kan een verdovende crème worden aangebracht. Eventueel kan met behulp van een injectie het gehele te behandelen gebied worden verdoofd met lidocaïne.

De behandeling met een filler zelf duurt meestal tussen de 15-30 minuten en geeft direct resultaat. De gel wordt met een zeer fijne naald in de huid geïnjecteerd. Onze fillers bevatten overigens ook een verdovingsvloeistof zodat de behandeling sowieso al minder pijnlijk is. Na de behandeling wordt de huid gemasseerd om een gelijkmatige verdeling van de gel te verkrijgen.

Perfect Look maakt uitsluitend gebruik van tijdelijke fillers. Permanente fillers bieden wij niet aan en zijn overigens sinds kort ook bij wet verboden.

NA DE BEHANDELING

Onderstaande adviezen worden vaak gegeven om het effect van de behandeling te optimaliseren:

– Direct na de behandeling kunt u uw dagelijkse activiteiten vrijwel direct weer oppakken. Gezicht wassen, make up aanbrengen en weer verwijderen is toegestaan.
– Bij zwelling of napijn kunt u de behandelde gebieden behandelen met een koud kompres.
– Vermijd blootstelling aan de sauna, zon of zonnebank gedurende een week.
– Indien u een laserbehandeling, chemische peeling of een andere behandeling op basis van een actieve huidreactie overweegt na behandeling met een hyaluronzuur filler, bestaat er een theoretische risico dat er een ontstekingsreactie wordt veroorzaakt in het geïnjecteerde gebied.

RESULTAAT

Het resultaat van het opvullen is direct zichtbaar. Uw lippen zullen voller, mooier en natuurlijker lijken. De resultaten van de filler zijn langdurig: gemiddeld een jaar tot anderhalf jaar. Het resultaat is niet permanent omdat het hyaluronzuur langzaam door het lichaam wordt afgebroken. Het resultaat van een fillerbehandeling kan nog langer duren als u de behandeling op tijd herhaalt. Voor lippen is het noodzakelijk iedere 6 maanden een behandeling te ondergaan.

MOGELIJKE BIJWERKINGEN

Direct na de behandeling ontstaat er soms roodheid, zwellingen, pijn, jeuk, blauwe plekken of stijfheid. Dit verdwijnt gewoonlijk na een paar dagen.

DE VOLGENDE BIJWERKINGEN KUNNEN OPTREDEN BIJ HET OPVULLEN VAN LIPPEN (ZELDZAAM)

 • Plaatselijke ongelijke ophopingen van het vulmateriaal
 • Een blauwe verkleuring op de inspuitplaats
 • Wanneer er per ongeluk in een bloedvat wordt gespoten, kan er een stolseltje ontstaan.
 • Allergische reacties zijn zeer zeldzaam omdat het hyaluronzuur in de fillers niet afkomstig is van dieren.

KOSTEN

Hoeveel je betaalt voor het opvullen van de lippen is afhankelijk van hoeveel je je lippen verloor wilt hebben. Hoe meer volume je wilt hoe meer filler je nodig hebt. Doorgaans is een halve milliliter genoeg voor het vullen van alleen de bovenlip. Wil je een redelijk gevulde onder en bovenlip dan heb je aan 1 ml voldoende.

 

• Ooglidcorrectie zonder operatie Plexr

OOGLIDCORRECTIES

Vanaf nu ook bij ons: ooglidcorrecties zonder dat er een mes aan te pas komt met behulp van de plasma laser van Plexr. PlexR is een uitermate innovatieve en effectief alternatief voor chirurgische ingrepen. Overgewaaid uit Italië is het nu ook in Nederland geïntroduceerd. Ooglidcorrecties (zowel onder als boven), halsversteviging, wenkbrauw- en mondhoeklifting.

WAT IS PLEXR CHIRURGIE?

PlexR is een innovatief apparaat en behoort tot de nieuwste generatie medische apparatuur. Het is geworden tot één van de meest innovatieve, effectieve en veilige medische methodes voor niet chirurgische behandelingen. De Plexr genereert door ionisatie een warmtestroom waardoor de onderhuid verbrandt en de huid als reactie onderhuidse littekentjes vormt en de huid daardoor straffer wordt.  Het resultaat is meteen zichtbaar.
Behandelingen met de PlexR worden alleen uitgevoerd voor daartoe opgeleide artsen die speciaal voor deze methode zijn getraind.

PlexR is een effectief alternatief voor diverse chirurgische ingrepen zoals onder andere:

 • ooglidlifting
 • verwijdering overtollig huid
 • lifting van hals, wenkbrauw, mondhoek etc.
 • zonder scalpels & hechtingen

BOVENSTE OOGLIDCORRECTIES MET BEHULP VAN PLEXR

Hier ziet u een voorbeeld van hoe een ooglidcorrectie met behulp van PLEXR er in de praktijk aan toe gaat.

OOGLIDCORRECTIES

Vanaf nu ook bij ons: ooglidcorrecties zonder dat er een mes aan te pas komt met behulp van de plasma laser van Plexr. PlexR is een uitermate innovatieve en effectief alternatief voor chirurgische ingrepen. Overgewaaid uit Italië is het nu ook in Nederland geïntroduceerd. Ooglidcorrecties (zowel onder als boven), halsversteviging, wenkbrauw- en mondhoeklifting.

WAT IS PLEXR CHIRURGIE?

PlexR is een innovatief apparaat en behoort tot de nieuwste generatie medische apparatuur. Het is geworden tot één van de meest innovatieve, effectieve en veilige medische methodes voor niet chirurgische behandelingen. De Plexr genereert door ionisatie een warmtestroom waardoor de onderhuid verbrandt en de huid als reactie onderhuidse littekentjes vormt en de huid daardoor straffer wordt.  Het resultaat is meteen zichtbaar.
Behandelingen met de PlexR worden alleen uitgevoerd voor daartoe opgeleide artsen die speciaal voor deze methode zijn getraind.

PlexR is een effectief alternatief voor diverse chirurgische ingrepen zoals onder andere:

 • ooglidlifting
 • verwijdering overtollig huid
 • lifting van hals, wenkbrauw, mondhoek etc.
 • zonder scalpels & hechtingen

BOVENSTE OOGLIDCORRECTIES MET BEHULP VAN PLEXR

Hier ziet u een voorbeeld van hoe een ooglidcorrectie met behulp van PLEXR er in de praktijk aan toe gaat.

 

Botox Fillers