Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

Telefoon

06-29053467

Behandelingen

Maria Galland : Het begin van een uniek succesverhaal
Met haar avant-gardistische visie op het behoud van de jeugdige schoonheid en een mooie uitstraling van de huid, sluit Maria Galland in het begin van de jaren 60 perfect aan op de tijdgeest van die periode. Samen met

een dermatoloog ontwikkelt de succesvolle danseres een behandelconcept, dat net zo uniek is als de huid zelf. En nu nog, meer dan 40 jaar later, is dit behandelconcept de basis van professionele schoonheidsverzorging.

DE HUID, "MOZAÏEK MET EEN SCALA AAN BEHOEFTEN"
In haar huis in Parijs opent de Française een "schoonheidsadviesbureau", waarin ze individuele "schoonheid op maat" aanbiedt. Behandelsystemen, die tegemoet komen aan de behoeften van iedere afzonderlijke huidzone. Ze zijn razend populair en al snel vestigt Maria Galland haar eerste onderzoekslaboratoria en fabrieken. Korte tijd later opent ze haar eerste schoonheidsinstituut op Rue Chateaubriand, een chique avenue in Parijs. Ze presenteert producten en behandelingen onder haar eigen naam.

VANUIT EEN HUIS IN PARIJS DE WIJDE WERELD IN
Na vele succesvolle jaren, ook buiten de Franse grenzen, trekt deze pionier op schoonheidsgebied zich terug uit de internationaal opererende onderneming en neemt de Klosterfrau Groep MARIA GALLAND PARIS over.

MARIA GALLAND NU
Ondertussen werken meer dan 10.000 schoonheidsinstituten, beautyfarms en spa's in meer dan 40 landen met de producten en behandelingen van MARIA GALLAND PARIS. Een succes, dat gebouwd is op een jarenlange traditie en een sterke, innovatieve geest als basis heeft. En is nu een van de modernste merken voor instituutscosmetica. Het veelzijdige assortiment van MARIA GALLAND bevat ondertussen naast producten en behandelingen voor lichaam en gezicht onder andere een zonnelijn, een make-uplijn en een speciaal voor de man ontwikkeld behandelconcept - verzorging die een antwoord heeft op alle vragen.

EXTENSOPuur, effectief, duidelijk en overzichtelijk, dat is Extenso Skincare ten voeten uit.
Deze complete huidverzorgingslijn biedt, voor elke leeftijd en ieder huidtype, volledige programma’s hoogwaardige, betaalbare huidverzorgingsproducten aan.

Extenso Skincare helpt de huid gezond,
fit en stralend te houden.

Kenmerken van Extenso Skincare zijn:

* Kwalitatief hoogwaardig

* Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten

* Rijk aan natuurlijke werkstoffen en vitaminen

* Geen overbodige geur- en kleurstoffen

* Geen overbodige parabenen

* Geen overbodige minerale ingrediënten

* Dierproefvrij

* Milieuvriendelijke verpakking

* Betaalbaar

Extenso Skincare werkt uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde, huidvriendelijke en hoofdzakelijk natuurlijke ingrediënten en vitamines.
De producten bevatten geen minerale oliën. Als alternatief voor paraffinum liquidum of silicon oil worden plantaardige oliën,
bijenwas en sheabutter gebruikt.
Alle “stay-on” producten zijn vrij van parabenen, in plaats daarvan wordt gewerkt met natuurlijke conserveringsmiddelen.
Er worden geen dierlijke ingrediënten gebruikt en de Extenso Skincare producten  worden niet op dieren getest.